Avondvierdaagse Terneuzen

Gedragsregels

In de afgelopen jaren hebben wij als organisatie, moeten constateren dat de gangbare normen en waarden ook tijdens de avondvierdaagse met voeten getreden werden.

Daarom zijn wij genoodzaakt om voortaan een aantal gedragsregels dwingend op te leggen. Dit om de organisatie soepel te laten verlopen en de medewerkers en u te beschermen.

De gedragsregels:

  • Iedere deelnemer wordt geacht de verkeersregels van de wegenverkeerswet (1990) te volgen.
  • Aanwijzingen van politie en verkeersregelaars dienen stipt opgevolgd te worden indien daar geen gehoor aan gegeven wordt zullen er sancties volgen.
  • Begeleiders van groepen dienen de controle over hun groep te hebben en zijn verantwoordelijk voor het juiste gedrag van de groep.
  • Medewerkers van de avondvierdaagse dienen voorkomend behandeld te worden, aanwijzingen en richtlijnen dienen strikt opgevolgd te worden.
  • Eventuele klachten over de medewerkers kunnen bij binnenkomst gemeld worden aan de voorzitter van de avondvierdaagse, die zal waarnodig maatregelen nemen.
  • Bij de uitdelingspunten zien de begeleiders er op toe, dat afval in de afvalcontainers, vuilniszakken wordt gegooid. Verder zorgen ze ervoor dat iedereen slechts één keer langs het uitdeelpunt gaat.
  • Onderweg houdt de begeleider toezicht op: het volgen van de juiste route(niet door openbaar groen e.d.) en het meenemen van het afval tot de eerste afvalcontainer.
  • Wij vragen u om incidenten tijdens de wandeling direct na aankomst te melden bij de voorzitter van de avondvierdaagse, zodat wij maatregelen kunnen nemen ter voorkoming.

De organisatie adviseert om voor de groepen, per 10 deelnemers 1 begeleider mee te nemen.

De organisatie zal niet aarzelen om bij ernstige misdragingen, deelnemers die zich misdragen, van verdere deelname uit te sluiten. Tegen deze uitsluiting is geen verweer mogelijk.

Wij hopen dat u begrijpt dat deze maatregelen genomen worden ter bescherming van alle wandelaars en medewerkers van deze avondvierdaagse. Iedereen moet terug kunnen kijken op een geslaagde avondvierdaagse, daarvoor alvast onze dank.

Veel wandelplezier!

Stem Op Ons!

Sponsors

Image001 Rabobank Logo Kika Image001 Depooterolie Ehbo Terneuzen LOGO ECHO AH

Kleur van de dag

Inschrijvingen