Avondvierdaagse Terneuzen

Nieuwsbrief Editie 2022/2023 Nr. 2

Ja voor u ligt de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2022-2023 met mededelingen en eventuele veranderingen voor de Avondvierdaagse 2023. 

Zoals bekent worden die gehouden van 22 mei tot en met 25 mei 2023 en we gaan er weer samen een waar spektakel van maken als het aan het bestuur en vrijwilligers ligt, want we hebben er zin in en zijn daarom al volop bezig. 

Ook jullie worden hierbij betrokken, indien jullie iets hebben of willen weten laat je dan horen, het bestuur staat hier open voor en zullen indien mogelijk met je in gesprek gaan als dit nodig is. Zoals reeds bekent is er dinsdag 21 maart een vergadering en hopen daar jullie te ontmoeten en zeker de mensen die de inschrijvingen doen want er zal dan enige uitleg gegeven worden hierover. 

 

Inschrijfgelden 2023 

Helaas ontkomen wij er niet aan om de inschrijfgelden te verhogen, maar gelukkig kunnen we in een  klein stapje dus gelukkig niet drastisch en nog te overzien, wij zullen vanaf nu elk jaar bekijken of het nodig is om te verhogen. De nieuwe bedragen zijn, zonder medaille van € 1,50 naar € 2,00 en met medaille van € 3,00 naar 3,50 dit is alleen in de voorinschrijving, schrijft je in bij het startbureau dan is het zonder medaille € 2.50 en met medaille € 4,00 dus het is verstandiger om dit in de voorinschrijving te doen. Ook wij hebben gekeken hoe het bij anderen avondvierdaagse gaat, wij moeten je dan melden dat de gemiddelde inschrijf kosten zijn dan € 5,00 dus wij zitten hier nog ruim onder en daar zijn we trots op en hopen het zo ook te kunnen houden. 

 

Het bestuur is tevens bezig nog bezig om een standaard formulier voor de inschrijving van de begeleiders en kinderen te maken, deze zal dan digitaal verzonden kunnen worden en dat er dan ook gelijk alles opstaat wat je nodig heb om in te schrijven, de bedoeling is dat deze op de jaar bijeenkomst wordt gepresenteerd, ook zal er dan de PowerPoint nogmaals uitgelegd worden. 

 

 

Tevens is het verzoek gekomen of we de datum van 2024 kunnen aangeven, wij hebben deze nu vastgelegd van 27 mei tot en met 30 mei 2024 zodat de scholen dit in hun programma kunnen verwerken. 

 

Tevens hebben wij de inschrijf termijn verruimd, zodat je genoeg tijd hebt om in te schrijven. De start is op 3 april en zal sluiten op 12 mei 2023, zo hebben wij tijd om de medailles te bestellen en te sorteren. 

 

                       AVONDVIERDAAGSE 2023 wordt gehouden van 22 tot en met 25 mei 

 

 

Namens het bestuur van de AVV. “Bram de Meijer”            

Stem Op Ons!

Sponsors

Logo Kika Rabobank Image001 AH LOGO ECHO Depooterolie Image001 Ehbo Terneuzen

Kleur van de dag

Inschrijvingen