Avondvierdaagse Terneuzen

Inschrijven voor scholen en groepen 2019

Vanaf de editie van 2019 nemen we afscheid van de excel formulieren voor online inschrijven van scholen en groepen. In plaats daarvan gaan we over naar inschrijvingen via de website.

Waarom een nieuwe methode?

Het verwerken van de Excel bestanden bleek voor veel mensen tot problemen te leiden, wat voor ons weer tot extra werk leidde. Met de nieuwe methode, hebben we een snelle en gebruiksvriendelijke manier van inschrijven gevonden. Een deelnemer is nu binnen een minuut in te schrijven via elke tablet, telefoon of laptop. Gedurende de voorinschrijving zien wij al de aantallen medailles die we zullen moeten gaan bestellen en zo kunnen we het werk wat beter verdelen onder de vrijwilligers.

Hoe werkt het?

De scholen krijgen van ons login-gegevens, waarmee zij op de website in een eigen afgeschermde omgeving hun inschrijvingen kunnen invoeren. Heb je geen login gegevens, laat het ons dan even weten.

De inschrijvingen kunnen 1 voor 1 worden ingevoerd, desnoods met meerdere logins tegelijkertijd. Het inschrijven is heel eenvoudig en wijst zich eigenlijk vanzelf. We vragen jullie wel om de gegevens zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we de medailles bijvoorbeeld netjes gesorteerd aan jullie kunnen aanleveren. De naam van de school wordt al automatisch ingevuld.

Het is belangrijk om als er geen medaille nodig is, ook geen aantal deelnames in te vullen. Dit veld krijg je ook niet te zien als je geen medaille kiest. Mocht je per ongeluk toch een getal ingevuld hebben, verander dit dan in een kleine letter x. Of laat het ons even weten.

Voor de naam van de klas, kies hier voor een eenduidige schrijfwijze, wij sorteren de inschrijvingen per klas en het is handig als iedereen dezelfde klasnummers gebruikt. 

Terugkijken naar de inschrijvingen

Je kunt ook de lijst met inschrijvingen terugkijken via de menu optie 'Mijn Inschrijvingen' of via de knop 'Details'. Terwijl je inschrijvingen toevoegt, zie je aan de rechterkant van de pagina de mensen die je al hebt ingevuld. Meer details en het totaal bedrag aan inschrijvingen zie je dus als je op details klikt.

Wijzigingen

Je kunt ook de inschrijvingen nog wijzigen. Als je in de detailweergave bent, kun je op de bewerk-knop drukken die rechts aan het einde van de regel staat. Als je je wijzigingen opslaat, komen die automatisch bij ons terecht. Uiteraard zullen we de website op een bepaald moment sluiten voor verdere bewerkingen. We moeten immers de medailles bestellen.

Je kunt helaas geen inschrijvingen verwijderen, heb je dubbele inschrijvingen, laat het ons dan even weten.

Als je wilt veranderen of iemand wel of geen medaille wil ontvangen, laat het ons dan even weten. 

Gegevens downloaden

Je kunt de gegevens downloaden naar excel om een eigen overzicht te kunnen maken. Hou hierbij rekening dat het bestand als csv (comma separated file) wordt gedownload. Als je dit opent met excel kun je daar makkelijk verschillende overzichten uit genereren. Hou er wel rekening mee dat de bedragen in het csv-bestand met een punt in plaats van een komma werken voor de getallen achter de komma. Dat is helaas in de huidige website niet op te lossen. Komt u er niet uit, mail dan even uw vraag en het gedownloade bestand naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Stem Op Ons!